Sportmassage Oebele Boomsma

Sportmassage Oebele Boomsma is het adres voor massagebehandelingen, training en advies.Gevestigd in het pand van Huidverzorgingsstudio Ageeth te Britsum.

In onze praktijk bieden we de volgende behandelingen

  • Sportmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Triggerpoint
  • NBE radiofrequentie therapie
  • Training

Wat doet massage?

Massage is, binnen vele geneeswijzen, een natuurlijke en eeuwen oude behandelmethode om lichamelijke klachten te behandelen en de algehele gezondheid van het lichaam te bevorderen. Naast tal van heilzame effecten op het lichaam zoals vermindering van spierspanning en pijn, verbetering van de bloedsomloop, afvoer van afvalstoffen, versterking van onze weerstand enz., heeft massage ook een rustgevende en ontspannende werking.

Voor wie?

Massage is geschikt voor iedereen met een “normale” gezondheid, maar die last heeft van klachten als spierpijn en stijve spieren (tijdens of na het sporten), verkrampte spieren door bijvoorbeeld stress of een eenzijdig werkhouding en de eventuele hieruit voortkomende pijn. Bijvoorbeeld in hoofd, nek, schouders en rug. Of stressklachten zoals (hoofd)pijn en slapeloosheid, rusteloosheid, vermoeidheid, (beginnende) RSI, enzovoort.

Het beste is natuurlijk nog altijd “voorkomen is beter dan genezen”, daarom is ons advies om u regelmatig preventief te laten masseren om zo tal van klachten te voorkomen en een gezond en soepel functionerend lichaam te behouden. Bij de eerste behandeling zullen wij u een aantal vragen stellen (anamnese) en een inspectie uitvoeren. Het kan zijn dat we u op basis van onze bevindingen doorverwijzen naar een arts of fysiotherapeut.

De prijzen van de sportmassage:

  • 25 minuten; € 24,50
  • 45 minuten; € 42,50

Meer weten over onze behandelingen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!