Permanente Make-up

De ogen en wenkbrauwen bepalen voor een heel belangrijk deel uw uitstraling. Permanent Make-up is een unieke pigmentatiemethode waarbij de natuur een handje wordt geholpen. Voor het corrigeren van wenkbrauwen en ogen biedt Permanent Make-up veel mogelijkheden.

Permanent Make-up is een ideale oplossing voor wie het dagelijks opmaakritueel wil omzeilen. Het geeft een natuurlijke uitstraling en is bovendien geschikt voor de gevoelige huid. Permanent Make-up is een micro-implantatie van pigment in de huid. Bij Permanent Make-up wordt een kleurstof in de opperhuid aangebracht. Langs de wimpers kan men zo, een ragfijne eyeliner aanbrengen.

Langdurig een natuurlijke uitstraling

Deze pigmentatiemethode is ideaal om dunne wenkbrauwen te accentueren. Permanent Make-up vervaagt geleidelijk. Anders dan bij een tatoeage wordt Permanent Make-up in de eerste laag van de huid aangebracht. Het blijft gemiddeld 1 tot 2 jaar mooi. Het is aan te bevelen om de permanente make up 1 keer per jaar bij te laten werken.

Permanent Make-up zorgt voor een heel natuurlijke uitstraling. Ook zonder aanvullende make-up ziet het gezicht er onder alle omstandigheden mooi en verzorgd uit. Permanent Make-up is een uitstekende oplossing voor iedereen die:

  • moeite heeft met het opmaken
  • contactlenzen draagt
  • geen volle wenkbrauwen meer heeft door overmatig epileren
  • veel aan sport doet
  • er altijd perfect uit wil zien

Maar permanente make up kan ook de oplossing zijn voor ontsierende littekens, bijvoorbeeld na een borstverkleining, borstreconstructie, haartransplantatie, en littekens na verwonding. Dit valt onder de medische pigmentatie.