KLAPP cosmetics

Ageeth heeft gekozen voor KLAPP Cosmetics!

De “Made in Germany” is een kwaliteitsbelofte en garandeert een optimaal behandelingsresultaat. KLAPP Cosmetics is pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en vooruitstrevende cosmetische behandelingen. „Made in Germany“ wordt daarbij als onze kwaliteitsbelofte gezien.

Meer dan 36 jaar ervaring en de continue research naar en ontwikkeling van nieuwe hightechingrediënten en -methoden leiden tot een grote tevredenheid over het behandelingsresultaat bij de KLAPP-consument. Klapp neemt een bijzondere positie in in de cosmeticawereld met een zeer rijk en innovatief assortiment van producten.

KLAPP behandelingen zijn vrij van minerale olien, parabenen & PEG’s. Ook zijn ze dermatologisch getest. Per behandeling wordt gebruik gemaakt van een huidverbeteringskit. Deze word voor u persoonlijk samengesteld uit hoogwaardige werkstoffen. Speciaal afgestemd op uw huidtype. U voelt en ervaart het, tevens ziet u direct resultaat.

Deze behandelingen zijn allemaal verschillend waardoor ze uniek zijn en niet te vergelijken met de klassieke schoonheidsbehandelingen!