KALAHARI

Kalahari Lifestyle, het merk dat je niet alleen kwaliteit laat zíen, maar ook voelen. Het garandeert revolutionaire, zichtbaar huidverbetering én een unieke Afrika beleving.

Deze bijzondere phytoceutical skincare-range heeft haar oorsprong in de Afrikaanse Kalahari-woestijn.

BELEVING & RESULTAAT

Kalahari Lifestyle heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen.
Ieder retail product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Het team van Kalahari bestaat uit de beste botanische experts, wetenschappers en artsen die Zuid-Afrika te bieden heeft. 25 jaar aan vakkennis verwerkt in ieder product. Daarnaast ervaar je in de producten en behandelingen van Kalahari de kracht van Afrika. Het is meer dan alleen een huidverbeterende behandeling, het is een ‘journey’ uit Afrika zelf.

DUURZAAMHEID

“De aarde samen met de prachtige natuur zijn een geschenk.  Ontdek hoe we deze giften in ons voordeel kunnen gebruiken, zonder nadelige gevolgen voor de natuur zelf.” Kalahari Lifestyle werkt uitsluitend samen met gerenommeerde Phytotrade organisaties en gecertificeerde duurzame bronnen. Onze strenge eco-bewustzijn protocollen waarborgen de veiligheid van de kwetsbare Afrikaanse ecosystemen.”