DermaOXY en DermaOXY roller

Deze behandeling geeft iedere huid een revitaliserende oppepper. Door de werking van een hoge concentratie zuurstof in combinatie met een mix van hyaluronzuur, vetzuren, peptidecomplexen en vitaminen krijgt je huid een krachtige boost.

De behandeling is geschikt voor de rijpe, droge, vochtarme maar werkt door zuurstof in hoge concentratie ook erg mooi voor een onrustige en acnehuid.

De behandeling:

  • hydrateert
  • verbetert de huidspanning
  • huid verjongend
  • liftend
  • zuiverend

Na de behandeling zal uw huid goed doorbloed en gehydrateerd zijn.

Zorg dat u er fris en stralend uitziet!

De zuurstof behandeling is gericht op de oxidatieve schade aan huidcellen zoals huidveroudering, verontreiniging, bacteriële invloeden, uv straling en voor mensen na (zware) diëten, langdurige ziekte, chemo en hoog medicatie gebruik.

DermaOXY is een prettige behandeling om te ondergaan, is geheel pijnloos en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Om de behandeling intensiever te maken kun je de basis behandeling combineren met: Microdermabrasie of de DermaOXYroller.

DermaOXY Roller

DermaRolling is een huidverjongende behandeling. De roller bevat micronaaldjes waarmee over de huid gerold wordt. Dit creëert duizenden ‘micro channels’ (micro gaatjes) in het huidoppervlak. Ideaal te combineren met DermaOXY zuurstoftherapie.

Micro channels openen tijdelijk de poriën van de huid, zonder dat de huid beschadigd wordt. Dit zorgt er voor dat de huid meer doordringbaar is voor de voedingsstoffen en ingredienten die zich in het dermaOXY serum en producten bevinden. Dit maakt de impact van de behandeling op de huid significant hoger.

Daarnaast zal de huid zich moeten inspannen om de microgaatjes weer te dichten. Zo wordt het huideigen herstellingsvermogen gemotiveerd waarbij de productie van twee sleutel proteines: het collageen en elastine, wordt verhoogd. Dit helpt mee de huid er steviger, zachter, frisser en er meer verzorgd te laten uit zien.